torsdag 4 september 2014

Sugen på att jobba på SU i Helsingfors?

Vi söker en:
Vikarie till posten som Politisk sekreterare för högskolepolitik och organisation
Vår nuvarande medarbetare går på föräldraledighet och vi söker en vikarie till posten som politisk sekreterare för högskolepolitik och organisation. Vi söker dig som kan arbeta i ett team men samtidigt kan ta egna initiativ och har näsa för politik. Jobbet ger dig erfarenheter av verkligheten i en modern finlandssvensk politisk ungdomsorganisation i stark utveckling. Under perioden kommer du ha en viktig roll då det gäller att förbereda inför och vinna riksdagsvalet 2015.
Vikariatet för heltidstjänsten på SU:s förbundskansli i Helsingfors centrum sträcker sig från början på oktober 2014 till juni 2015, med eventuell möjlighet till förlängning.
Politisk sekreterare för högskolepolitik och organisation är en heltidstjänst som innehåller 50 % högskolepolitik och 50 % organisation. SU har för några år sedan grundat ett högskolepolitiskt förbund, Liberala Studerande LSK. Som politisk sekreterare för högskolepolitik har du ansvar för att utveckla och koordinera verksamheten för LSK.  Du ansvarar också tillsammans med LSK:s ordförande för politisk bevakning inom högskolepolitiken.
Som organisationssekreterare ansvarar du för allt från kampanjer, evenemang till att sköta organisatoriska ärenden. Du har en central position i planeringen och förverkligandet av SU:s utbildnings- och seminarieverksamhet. Du jobbar i nära samarbete med SU:s förbundssekreterare.
Vi söker dig som kan arbeta i ett team men samtidigt kan ta egna initiativ och arbeta självständigt.
Vi värdesätter tidigare erfarenhet av högskolepolitik, samt organisations- och föreningserfarenhet, även om det inte är ett krav. Vi söker dig som kan jobba med många olika människor, och som kan ha många och varierande bollar i luften samtidigt.
Din fritt formulerade ansökan med meritförteckning vill vi ha senast den 8 september till sandra@su.fi. Du förutsätts kunna börja jobba i slutet på september, början på oktober.
Tilläggsuppgifter får du av vår förbundssekreterare Sandra Grindgärds, sandra@su.fi, 0407795570

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar